Az oldal jelenleg teszt üzemmódban fut.
2024. Április 19. Péntek, Emma
Szépségápolási tippek
Kismamaként sem kell elhanyagolnod a szépségedet. Bár ilyenkor fontos az elővigyázatosság, nem kell teljesen lemondanod tested kényeztetéséről!
Tovább
Ön a "szépeknek" vagy az "átlagosoknak" fenntartott ajtót választaná?
A nők önismeretét, önbizalmát tesztelte a Dove a legújabb, "Válaszd a szépséget" kampányát bevezető akcióban, amelyben a nőknek maguknak kellett eldönteniük, hogy a szépeknek, vagy az átlagosoknak kijelölt ajtón mennek-e be egy épületbe.
Tovább
A kismamák titkos gondjai
A babavárás és érkezés felhőtlen örömét gyakran árnyékolják be apróbb testi kellemetlenségek, amelyekről legtöbbször nem is szívesen beszél a kismama. Ugyanakkor jó tudni, hogy ezeket mi okozza és mi várható a későbbiekben.
Tovább
“A szülés után sosem lesz többet kockás hasad”
Megunta, hogy folyton dícsérik négy gyerek után is, az amerikai nő úgy döntött a Facebookon mutatja meg azt, amit eddig senki sem láthatott.
Tovább
Mit tegyünk a tökéletes külsőért?
Tartsuk észben, hogy ugyanazok az emberek maradunk, mint voltunk, csupán testünk változik meg néhány dologban. Őrizzük meg, vagy egészítsük ki bőrápolási szokásainkat, öltözködjünk stílusosan.
Tovább
A terhességi csíkok ellen
Napjainkban már rengeteg módszer áll rendelkezésünkre a terhességi csíkok halványítására, de ezek nagy része költséges lehet, így sokan nem engedhetik meg maguknak. Vannak azonban természetes praktikák, amelyekkel hosszú távon szintén jó eredményeket érhetünk el.
Tovább

Lájkolj minket!
A NAP BABÁJA
Küldje be Ön is fotóját!
Email: info@fokuszbanaterhesseg.hu