Dér Heni boldogan éli meg a terhesség minden pillanatát
Déri Heni mesélt arról, hogyan tölti a mindennapjait kismamaként.

Minden kismama bizakodva, és örömmel fogadja a terhességét, azonban a koronavírus-járvány sokakban aggodalmat kelthet. Mai beszélgetőpartnerem Dér Heni, aki kisfiút hord a szíve alatt. Az énekesnő a tökéletes példa arra, hogy a pozitív látásmód milyen fontos egy stressztől túlterhelt világban.

Heni, köszöni jól van, sőt a babavárás csak plusz energiákkal tölti fel a mindennapjait. Párjával Bakos Gergővel együtt a pandémiás helyzetben is teljes életet élnek és egy egészséges aggódáson túl feszültségmentesen kiélvezik a várandósság minden pillanatát. Mindketten azt vallják, hogy a terhesség időszaka nem csupán a kismamáról szól, hiszen a kilenc hónap alatt is teljesértékű szülő-gyermek kapcsolat alakulhat ki az apukával is. Heni párja Gergő pedig igyekszik partner lenni mindenben: bevásárol kedvesének, még a kötelező vizsgálatokra is elkíséri.

Az énekesnő boldogan árulta el, hogy párjából biztosan jó apuka lesz, hiszen már most megéli a szülői szerepet. Heni köztudottan sportemberként is példát mutat követőinek, rajongóinak. Kérdésemre, hogy várandósan jut -e szerep a mozgásnak is, egyértelmű igennel válaszolt. Egyes kismamák rosszalló pillantásokkal illették őt, amikor az első trimeszterben edzeni járt, de ő hisz az egészséges életmódban ugyanakkor az orvosa is arra bíztatta, ne hagyja abba a sportot. Sőt a gyakori rosszulléteken is sokat segített az edzés, arra az időre amíg a teremben volt, ezek a kellemetlenségek is egy huszárvágással megszűntek. Természetesen óvatosabban, és súlyok használata nélkül edz, de teljesen nem szeretné abbahagyni a fitneszt. Mostanában a sajáttestsúlyos edzés az, amivel karban tartja magát.

Henit arról is kérdeztem hogyan éli meg a mindennapokat, nem tart –e a bezártságtól? Azt a választ kaptam, hogy ugyanúgy lefoglalja magát, mint eddig is. Igaz most nincsenek koncertjei, de nem csak énekesnőként, üzletasszonyként is tevékenykedik. Egy fiatal tehetségeket támogató alapítványt is vezet, illetve számos interjút ad, intézi céges dolgait, de sok időt tölt olvasással is és kiélvezi minden pillanatát a babavárásnak. Ahogy mondta, a vírushelyzetben egyébként is óvatosabban menne társaságba, de kismamaként még körültekintőbb, szigorúan betartva a szükséges szabályokat. Bízik abban, hogy a pocaklakó jól érzi magát, rajtuk nem múlik, néhány hónap és a kezükben tarthatják a várva várt kis jövevényt.

Forrás: Profikaneten


<< Vissza a hirekhez