Az oldal jelenleg teszt üzemmódban fut.
2024. Április 20. Szombat, Tivadar
Egy nő szerelmes vallomása
Amikor már mindent elterveztem, megkaptam volna a külföldi állást is, néhány aláírás hiányzott az újrakezdéshez, akkor ismertem meg Károlyt, aki mára a férjem, és a gyermekeim édesapja.

Világéletemben az igazit kerestem, talán görcsösen is akartam azt, hogy végre a Nagy Ő álljon velem szemben. Annyiszor csalódtam már, hogy azt gondoltam soha nem lesz gyermekem, hiszen még egy olyan férfi sincs az életemben, akire magamat rámerném bízni, nemhogy a gyermekemet.

Én egy hűséges nő vagyok, aki ragaszkodó típus, családszerető. Számomra mindig az első a család volt, utána a munka, kislánykoromban a saját esküvőmről álmodoztam, de a férfiakban folyamatosan csalódtam. Nem azt mondom, hogy mindig az erősebbik nem a hibás, de valamiért nekem nem jött össze soha egy hosszú párkapcsolat sem, mindmáig.

Három éve úgy döntöttem, hogy itt hagyom Magyarországot, és a karrieremet csinosítgatom, ha már a magánéletem a romokban hever, akkor a munkámban legyen kiemelkedő. Amikor már mindent elterveztem, megkaptam volna a külföldi állást is, néhány aláírás hiányzott az újrakezdéshez, akkor ismertem meg Károlyt, aki mára a férjem, és a gyermekeim édesapja.

Sétálgattam egyedül Budapesten a Deák téren, ő pedig kerékpárral a „hátamba jött”, természetesen véletlenül, nem is olyan erősen, csak mégis megijedtem. Nagyon sajnálta a történteket, egy pillanatra nem figyelt, nem akarta, hogy ez így történjen, tényleg mindent megtett azért, hogy felvisítson. Elhívott utána egy kávéra, ott kezdődött minden, nagyon szimpatikusak voltunk egymás számára, amikor belenéztem a szemeibe már tudtam, hogy ez a férfi a végzetem lesz.

Az első találkozásokon meséltem neki a külföldi munkáról, de egy idő után már hallani sem akart róla, ahogyan én sem. Végre azt csinálhattam, amit mindig is szerettem volna egy olyan férfi mellett, akire felnézek.

Azóta mindig azt mondom mindenkinek, soha nem mond, hogy soha, hiszen nem tudhatja senki, hogy mit hoz a holnap. Mi tegnap ünnepeltük az ikrek első évét, egy igazi szülinapi bulit csináltunk nekik, és azt érzem, hogy ennél boldogabb nem is lehetnék, pedig biztosan fognak velem még olyan dolgok történni, amelyek még ennél is boldogabbá tehetik az életem, például a harmadik gyermekem születése majd.


DMD


<< Vissza a hirekhez