Az oldal jelenleg teszt üzemmódban fut.
2024. Április 20. Szombat, Tivadar
Csobot Adél első gyermekét várja!
2015. október 28-án szinte bombaként robbant az interneten a hír, miszerint a magyar celebpár, Istenes Bence és Csobot Adél gyermeküket várják. Az előzetes hírek szerint az énekesnő már a harmadik hónapban van.

A 21 éves énekesnő és párja, Istenes Bence 2012-ben az X-Faktor forgatása alatt talált egymásra. Kapcsolatuk azonban egy éven belül zátonyra futott sűrű időbeosztásuk és rengeteg felkérésük miatt – Adélnak ugyanis beindult énekesi karrierje, Bencét pedig egyre több sikerműsor vezetésével bízták meg.

A fiatal pár azonban egy éve ismét egymásra talált: sikerült összehangolniuk a mindennapjaikat, összeköltöztek, most pedig óriási változás előtt állnak. Adél ugyanis Bence gyermekét hordja a szíve alatt, akinek világra érkezése a hírek szerint májusra várható.

Az örömhírt Bence közösségi oldalán osztották meg rajongóikkal videó üzenet formájában. A pár elmondása szerint még szerette volna titokban tartani a hírt egy ideig, azonban a kiszivárogtatott információk hatására jobbnak látták, ha inkább nyilvánosságra hozzák a hírt.

 


<< Vissza a hirekhez