Az oldal jelenleg teszt üzemmódban fut.
2024. Március 29. Péntek, Auguszta
Újra várandós Kim Kardashian!
Saját reality show-jában jelentette be az örömhírt Kim Kardashian, hogy párjával, Kanye West-tel második babájukat várják.

A celeb párnak 2013-ban született meg első közös kislánya, North West, de a szülés után rövidesen Kim máris arról nyilatkozott a sajtónak, hogy szeretne még több gyereket vállalni párjával.

Hosszú hónapokon át tartó próbálkozásuk sokáig nem hozott eredményt: egyes pletykák szerint Kardashian valójában béranyával akarja kihordatni gyermekét, míg egyes rosszallók szerint az extrém fűzőkúrája állhat annak a hátterében, hogy képtelen teherbe esni.

Tavasszal azonban saját valóságshowjában jelentette be a szépség: újra áldott állapotban van! A pár, valamint családtagjaik és barátaik is nagyon örülnek a kis jövevénynek, a közösségi médiában mindannyian hangot adtak boldogságuknak.

Egy Instagramra posztolt bejegyzésben pedig már a baba nemét is elárulta Kardashian: „Az ilyen értékes pillanatokért, mint például ez, mikor turnén voltunk, érdemes élnem. Annyira jó apja vagy North-nak, és biztos, hogy a legjobb apukája leszel a születendő fiuknak is!” .

A hírek szerint a West-Kardashian páros kisfia decemberben, karácsony előtt fog a világra jönni.


<< Vissza a hirekhez