Az oldal jelenleg teszt üzemmódban fut.
2024. Április 23. Kedd, Béla
Hatalmas a pocakja Nádai Anikónak
Bár hátulról alig látszik, hogy babát vár, hiszen csupán 14 kilót szedett fel a terhesség alatt, a pocakja egyre inkább gömbölyödik Anikónak. Most már szinte bármikor elérkezhet a szülés pillanata.

 

A híresség nagyon élvezheti a várandóságot, hiszen szinte minden pillanatát örömmel osztja meg rajongóival. Láthatjuk, melyik nap milyen programokat szerveznek párjával, értesítette követőit születendő gyermeke neméről, és az első babakocsiról is posztolt képet. Anikó kitűnő formában van, csak úgy ragyog.

(Fotó: Facebook: Nádai Anikó)

Nagyon sok levelet és tanácsot kap rajongóitól, amit próbál meg is fogadni, például pár napja kezdett el málnalevél teát inni sokak ajánlására.



(Fotó: Facebook: Nádai Anikó)

Július 15-én lépett Anikó a terhesség 36. hetébe:

Lassan itt az ideje összekészíteni és beszerezni mindent, amire a kórházban majd szükség lehet. Ez már tényleg a finish!!!” – írta facebook oldalára.

A kisbaba érkezésére otthonukban már minden készen áll, a babaszoba is csodálatos lett.



(Fotó: Facebook: Nádai Anikó)

„Megfogadtam magamnak, hogy ha egyszer lesz egy gyerekem, mindent szeretnék megadni neki. Àlmomban sem hittem volna, hogy egy ilyen csodás kis szobával várhatom majd őt.” – osztotta meg élményét Anikó követőivel.

 

 


<< Vissza a hirekhez