Mit tegyünk a tökéletes külsőért?
Tartsuk észben, hogy ugyanazok az emberek maradunk, mint voltunk, csupán testünk változik meg néhány dologban. Őrizzük meg, vagy egészítsük ki bőrápolási szokásainkat, öltözködjünk stílusosan.

Szenteljünk elegendő időt a napi bőrápolásra!

Tisztítsuk és hidratáljuk arcbőrünket naponta kétszer, zuhanyzás után mindig használjunk testápolót, hasunkat és mellünket kenjük be olajjal vagy krémmel naponta legalább egyszer és tartsuk szárazon a bőrt a mellek és a combok között.

Hidratáljunk!

A terhesség idején rendkívül fontos a hidratálás, különösen a mellek és a has területén. Próbáljunk meg bőrtípusunknak megfelelő hidratálót találni!

Kérjük ki szakember véleményét!

A terhesség elején kiemelten fontos a haj és bőr ápolása, amikor ajánlott szakember segítségét kérnünk, aki megmondja, hogy bőrtípusunkhoz melyik krém lesz a megfelelő. A természetes készítmények a legjobbak!

Maradjunk ápoltak!

A terhesség alatt testünk növekedni kezd, így megeshet, hogy nem érezzük magunkat elég nőiesnek és csinosnak, ennek kiküszöbölése érdekében ne hanyagoljuk el magunkat! Használjunk bőrradírt, készítsünk arcpakolásokat minden héten, szedjük ki a szemöldökünket és ne hagyjuk abba a láb és bikini vonal borotválását!

Tartsuk észben, hogy ugyanazok az emberek maradunk, mint voltunk, csupán testünk változik meg néhány dologban. Őrizzük meg, vagy egészítsük ki bőrápolási szokásainkat, öltözködjünk stílusosan! 


<< Vissza a hirekhez