Az oldal jelenleg teszt üzemmódban fut.
2024. Április 16. Kedd, Csongor
“A szülés után sosem lesz többet kockás hasad”
Megunta, hogy folyton dícsérik négy gyerek után is, az amerikai nő úgy döntött a Facebookon mutatja meg azt, amit eddig senki sem láthatott.

"Nap mint nap kapom a bókokat, milyen "tökéletes" a testem négy gyermek után is..." - kezdte Facebook-posztját a dél-karolinai énekesnő, Kimberly Henderson, majd folytatta: "...ezért úgy döntöttem feltöltök a hasamról egy retusálatlan képet, hogy megmutassam a valóságot. Mindezt azért, mert még emlékszem, én magam mennyire szenvedtem, hogy elfogadjam magam ilyennek a gyerekeim születése után."

Kép forrása: Kimberley Henderson/ Facebook

A négygyermekes édesanya posztjában azt is elárulta, még most is rengeteget edz, de mára megtanulta elfogadni, hogy a hasa sosem lesz többé olyan lapos és feszes, mint a szüléseket megelőzően volt. "Kezdetben nagyon szenvedtem. Láttam azt a rengeteg gyönyörű, korombeli lányt a falatnyi bikinikben. Én meg nem győztem magamra húzni az egyrészes fürdőruhákat, hogy eltakarjam a csíkokat és a hasamon megnyúlt bőrt."

Kimberly azt mondja, szerencsére ma már tudja, hogy a lapos has nem minden. És pláne nem kulcs a boldogsághoz. "Mindenért kárpótol az, hogy mikor reggel felébredek, négy boldog arcocska fogad, akik csak arra várnak, hogy elkezdjük a napot. Az anyaság tesz engem széppé. Nem pedig a feszes, kockás has" - írja a fiatal nő, majd emlékezteti rajongóit, hogy a posztot nem azért tette közzé, hogy sajnálják őt, hanem azért, hogy emlékeztessen minden anyát, a testük úgy szép, ahogy van.

Az énekesnő posztja hatalmas érdeklődést generált és a közzététele óta vírusszerűen terjed. Nemcsak az anyák körében.

Hir24

 

<< Vissza a hirekhez