Az oldal jelenleg teszt üzemmódban fut.
2024. Április 19. Péntek, Emma
Ezt a bikinis nőt bámulja most a világ
Rachel Hollis nem szupermodell, mégis mindenki ismeri a bikinis képét.

"Striáim vannak, és bikinit hordok, olyan hasam van, ami állandóan lötyög, mert három óriási bébit hordtam ki, és bikinit hordok..." Rachel Hollis a Cancuni strandon látható kétrészes fürdőruhában, a fotót férje készítette. Miután feltöltötte Instagramra, futótűzként kezdett el terjedni a neten a kép.

A háromgyermekes anyuka azt vallja, hogy azért hord bikinit, mert büszke a testére, és minden szépséghibáira: "ezek a hibák azt mutatják, hogy volt abban az áldásban részem, hogy kihordjak három óriási bébit, és a lötyögő hasam pedig, hogy keményen dolgoztam azon, hogy utána lefogyjak. És azért hordok bikinit, mert az egyetlen ember, akinek számít a véleménye, tudja, min mentem keresztül, hogy így nézzek ki. Ugyanez a férfi, azt mondja, hogy még sosem látott az enyémnél szexibb testet..."

 

fotó: hvg.hu

A fotót azóta több mint tízmillióan látták, és több mint 375 ezren lájkolták. A szupermodell anyukákkal szembemenő szépségideál definícióját pedig már 50 ezren meg is osztották. Hollis sikerére felfigyelt az amerikai média is, a Today magazinban interjút is készítettek vele, amiből kiderült, hogy az volt a célja, hogy megmutassa, hogy valójában inkább ilyen a szülés után egy nő hasa, és nem olyan, mint a Victoria's Secret-modelleké. 

forrás. hvg.hu (http://hvg.hu/plazs/20150330_Foto_ezt_a_bikinis_not_bamulja_most_a_vil#rss)

 


<< Vissza a hirekhez