Az oldal jelenleg teszt üzemmódban fut.
2024. Április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma
Terhesen kampányol Shakira
A kolumbiai énekesnő második kisfiával várandós, de közben nem feledkezik meg azokról a gyerekekről sem, akik élete nehézségekkel teli.

A 37 éves énekesnőnek és az FC Barcelona sztárfocistájának, Gerard Piquének két évvel ezelőtt, 2013 januárjában született meg első gyermeke, Milan. Tavaly nyáron már felröppentek a hírek, hogy Shakira ismét állapotos, mely szóbeszédet saját oldalán erősített meg az énekesnő. Sőt, azóta azt is elárulta, hogy már a harmadik férfi érkezik a családba, hiszen most is kisfiút hord a szíve alatt.

A terhesség alatt azonban az énekesnő nem feledkezik meg azokról a gyermekekről és családokról sem, akik számára a mindennapi élet bizonytalansággal és nehézséggel teli. Csatlakozott az UNICEF kampányához, a Word Baby Shower programhoz, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a harmadik világbéli gyermekek sorsára.

Az énekesnő korábbi nyilatkozatában azt mondta, hogy nagy családot szeretne, akár nyolc vagy kilenc gyermeket is vállalna. Úgy néz ki, a kicsikkel egy egész focicsapatot szeretne alapítani, hogy apjuk nyomdokaiba léphessenek.

 

 


<< Vissza a hirekhez